Menukaart

Gerechten

Onze focus ligt op kwaliteit en versheid. Grill-gerechten uit onze Mibrasa houtskooloven zijn onze specialiteit. We werken steeds met 2 soorten vis om de dagversheid ervan te garanderen. SHARING-concept: We zien meer en meer mensen die tapa-gewijs graag een gerechtje delen, dus hebben we hier onze voorgerechten-kaart op afgestemd. De gerechtjes zijn kleiner, voordeliger en ideaal om te delen. Je kan ze uiteraard ook als voorgerecht bestellen. Klik op een gerecht om meer informatie te verkrijgen.

start / share

garnaalkroketjes
(gefrituurde peterselie / citroen)
4.3 / stuk
kaaskroketjes
(gefrituurde peterselie / citroen)
3.3 / stuk
carpaccio
(rucola / parmezaan)
14.9
scampi zachte curry
14.9
vitello tonato
(kalfsvlees / tonato-saus)
14.9
buikspek
(traaggegaard / zoete lak)
13.9

main course

vol au vent
supplement zwezeriken: 6.9
16.9
picanha
schots rundsstaartstuk / 350g
25.9
scampi zachte curry
24.9
filet pur
holstein / 230 g
25.9
ribs
zoete lak / koolsla
19.5
tagliata
Rucola / Parmezaan / truffelmayo
28.9
chateaubriand (2 pers)
wit-blauw / inclusief sides en saus / +/-600g
33 pp
kipfilet
traaggegaard / afgewerkt in Mibrasa
14.9

sides

jus
3.6
bearnaisesaus
3.8
champignonsaus
3.6
pepersaus
3.6
warme groenten
4.9
gebakken champignons
4.9
groen slaatje
2.7
witloofslaatje
3.9

Dessert

dame blanche
9.5
moelleux
(+/- 15 minuten)
9.5
coupe aardbeien
9.9
sabayon
2 personen
9pp

StatieGrill loves Gin!